Продължете към съдържанието

Пътят на един бестселър. Разговор със Захари Карабашлиев и Анджела Родел този петък във Vivacom AtHall

Захари Карабашлиев, Анджела Родел и издателство „Сиела” с удоволствие ви канят във Vivacom Art Hall на 18 ноември, петък, от 18:00 часа, в разговор за английското издание на романa
„18% сиво”.
В седмицата преди Деня на благодарността в САЩ ще се съберем, за да поговорим за житейските пътувания, трудните избори, разказването, езика, любимите ни книги и други забавни неща. Поради наличието на много гости от Англия и САЩ срещата ще протече на английски език.
Хубавите напитки са осигурени от нашите приятели от Jameson!
Очакваме ви!

Отзиви за „18% сиво” от чуждестранни медии:

Трудно е да не видиш „18% сиво“ като обяснение в любов на великия американски роман. Великият американски роман през очите на един български автор.
Тара Олмстед, Necessary Fiction

Карабашлиев сменя три наративни линии като фотообективи, с които придърпва на фокус различните аспекти на една връзка… Зак е повече Орфей, отколкото Одисей, а чувалът, пълен с трева, е неговата Евридика, приела образа на Стела… Това е история за риска, който поемаш, когато отдадеш всичко, което харесваш у себе си, във владението на някого другиго.
Малкълм Харис, Los Angeles Review of Books

Карабашлиев пише с бърз ритъм, остроумие и хумор, с гледната точка на българин, който живее в скучната Американска мечта.
Publishers Weekly

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *