Продължете към съдържанието

Български център на жените в технологиите отбелязва с Кръгла маса две години от създаването си

 Български център на жените в технологиите ще отбележи две години от създаването си с Кръгла маса „BCWT среща лидерите: 4х4”. Форумът ще се състои на 23 септември 2014г. (вторник) от 18:30ч. във Vivacom Art Hall на ул. „Гурко” 4, гр. София.

В Кръглата маса участие ще вземат също г-жа Николина Ангелкова – министър на транспорта, информационните технологии и съощенията, г-жа Любов Костова – директор на Британския съвет в София, съ-основател на Софийския фестивал на науката и създател на FameLab, г-жа Елица Панайотова – собственик на архитектурно студио „Скица” и изпълнителен директор на София тех парк, г-жа Ирена Петрова – управител на мрежата на Българските бизнес ангели, ментор на проекти и партньор в tendle.net и г-н Никола Янев – създател на онлайн предприемаческото издание entrepreneur.bg

Със специално видеообръщение поздравление за годишнината и подкрепа си за Български център на жените в технологиите ще изрази Главният оперативен директор на компанията Facebook – г-жа Шерил Сандберг. По нейна лична покана Саша Безуханова написа предговора към книгата „Реши се” (Lean In), която наскоро излезе на български език публикувана от издателство „Сиела”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *