Продължете към съдържанието

Премиера по шампионски!!! „В името на голямата цел – зад кадър“ от Бианка Панова

На 16.01.2013 г. (сряда) от 18.30 ч. в клуб Студио 5, Бианка Панова представи на българските читатели биографичната си  книга В името на голямата цел – зад кадър, публикувана от издателсвто Сиела.

 

В представянето на книгата взеха участие певецът Орлин Павлов, маестро Кристиян Коев, писателят Калин Терзийски и музикалният продуцент и мениджър Роро.

 

Клуб Студио 5 не можа да побере всички желаещи да присъстват на премиерата. Сред гостите бяха Люба Кулезич, Влади Въргала, Илияна Раева, д-р Чавдар Христов, Иво Сиромахов.

 

"…Емоция. Истинска и неповторима емоция. Само така може да се опише представянето на книгата на Бианка Панова. Изповедта на бившата гимнастичка видя бял свят, за да развълнува едни, да накара други да се замислят, а трети просто да върне в миналото на българската художествена гимнастика…"

 

„Иска ми се тази книга да бъде възприета по начина, по който мина през сърцето ми. Изстрадала съм си я и с тялото си, и с душата. Много си я обичам, заставам зад всеки миг, зад всяко и хубаво, и лошо нещо в нея. Тя е за да ви помогне в труден момент, когато не виждате светлина отпред, да има едно приятелско присъствие до вас, една приятелска ръка, да има един човек до вас, който да ви хване за косите и да ви изтегли нагоре”, добави през сълзи Бианка Панова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *