Продължете към съдържанието

Издателство Сиела представя „Броеницата на Вида“

Вида Пиронкова има удоволствието да Ви покани на ПРЕМИЕРА на книга

"Броеницата на Вида Пиронкова", издателство СИЕЛА
Заповядайте в четвъртък, 18 Октомври, 18:18ч, студио 5 на НДК, вход свободен!

* * *

Книгата БРОЕНИЦАТА НА ВИДА е рожба на facebook, където си общува авторката Вида Пиронкова със своите приятели от България и света, тъй като самата тя живее в Атина.
Книгата е 122 страници, твърди корици и има две изненади, които ще видите на живо и по време на представянето й в студио 5 на НДК, което приютява театрални, музикални и сценични премиери.
Самата Вида Пиронкова ще свири на пиано вместо да говори.

Книгата се издава от СИЕЛА, продуцирана от "ТV Зор", художественото оформление, дизайн и предпечатната подготовка е на Анна Българанова, редактор е Игор Марковски. Съдържа по равен брой текстове и стихове, точно колкото има и една броеница. Също така в книгата има Пред Говор и След Говор – едно намигване към авторката и нейния интересен свят, изпълнен със спомени за Пловдив (нейният роден град), детството й, спомените за бележити българи приятели на прочутия й баща – художникът Енчо Пиринков, преживявания от Италия, свързани с велики личности, както и приказки от Мрежата.
Ако публицистиката на Вида е нещо необичайно, то стиховете са нещо различно, интересно, отгоре на всичко това и лесно стават за песни.
Впрочем – всичко това може да се види, чуе, прочете или пък изпее на премиерата на книгата на 18 Октомври от 18:18ч
Всяка книга е номерирана с разделител, който отговаря на тиража й – 300бр.
Цената е 1.500 стотинки (както е написано и на корицата)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *