Продължете към съдържанието

Кулинарна фиеста: Вкусно с Йоли – представяне

 

Издателство Сиела и Йоланта Делибозова – Йоли автор на най-четения кулинарен блог ви канят да споделите удоволствието от ВКУСНОТО готвене, от готвенето с усмивка, желание и въображение.

Повод за това ни дава книгата ВКУСНО С ЙОЛИ, която вече е на книжния пазар.
Макар че, класическата музика е професия за Йоли тя не спира да ни изненадва с оригинални и вкусни рецепти приготвени с щипка любов и вдъхновение, които се превръщат в изкуство. Всъщност това са рецепти, които авторката събира в блога си от няколко години. Виолончелистката не е просто любител, а истински майстор кулинар. Развила е невероятните си умения сама и при вида на блюдата й никой не остава равнодушен.

Заповядайте на 18.09 от 18.30 часа в Студио 5, НДК, Вход А3

където Йоли  ще ви изненада с лично приготвени от нея кулинарни лакомства, ще ви представи някои от най-популярните и харесвани домакински уреди на Мулинекс, ще слушаме приятна музика на живо и ще пием ледено бяло вино. Приканваме ви да направите и вие и да донесете любимите си сладки или солени изкушения за парти. Да ги опитаме заедно! За най-сполучливите и интересни ще има награди!   

 

Йоланта Делибозова – Йолие завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония, солист е на Бургаската и Русенската филхармония и на Румънската филхармония Крайова. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов „Небесни струни”. Голямата страст на музикантката е готвенето. Талантът и рецептите наследява от баба си. Йоли обича да експериментира и да интерпретира в собствената си кухня всичко вкусно, видяно и чуто. Вълнува я не само качеството, но и визията на домашната храна. Йоли е участвала във всекидневното магазинно предаване „Денят е прекрасен” на БиТиВи, писала е за списание Bravacasa, а в момента има самостоятелно кулинарно предаване „Юлисима” на канал Fox International Channels – 24 Kithcen и води шоуто „Вкус на музика” в  Студио 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *