Продължете към съдържанието

VIVA books и електронна книжарница Ciela стартират летен „Лов на книги“

Някъде из Софийските ловни полета има скрити съвсем истински книги и всичко, което трябва да направиш, за да станат твои, е да ги намериш!

VIVAbooks и електронна книжарница Ciela стартират летен „Лов на книги“  

Голямата награда на телекома е четец за електронни книги  

София, 11 юли 2012 г. – От средата на юли 2012 г.VIVA books стартира забавна игра за всички книгомани у нас.Уникалното лятно забавление се нарича „Лов на книги” и се организира от една от най-големите електронни книжарници в България Ciela.com, съвместно с Манол Дончев – автор на репортажни и художествени снимки.

Играта ще протече до края на август, като в посочения период участниците в надпреварата трябва да открият скрити книги някъде в София. По време на играта организаторите периодично ще пускат снимки-улики, направени от Манол Дончев, които да насочват по-конкретно към мястото, където се намира книгата.

Предположенията на други участници, общи насоки за търсения обект, както и най-новите снимки-улики могат да се открият на страницата „Лов на книги” – http://www.facebook.com/LovNaKnigi. Информация за играта може да бъде намерена още на страницата на фотографа Манол Дончев, както и на сайта на електронна книжарница Ciela.com.

Победителите, открили книгите в отделните етапи на играта, ще участват в томбола за специална награда – четец за електронни книги. Тя е осигурена от VIVAbooks – порталът за електронни книги на VIVACOM,и ще бъде изтеглена на след края на лова на книги.    

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *