Продължете към съдържанието

На 24 май теглим безплатно книги от VIVABooks

С над 1200 заглавия в своя каталог това е най-голямата електронна книжарница за художествена литература у нас  

София, 21 май 2012 г. – На 24 май най-голямата електронна книжарница за художествена литература у нас – VIVABooks – отваря за безплатно теглене ресурса си от над 1200 заглавия, сред които и най-търсените в момента бестселъри в България. В деня на славянскатаписменост и култура почитателите на дигиталните книги ще могат да изберат и изтеглят една от тях напълно безплатно. По случай празника всеки абонат на VIVACOM може да се регистрира или да влезе със своето потребителско име и парола на www.vivabooks.vivacom.bg и да се сдобие с любима книга на цена 0 лв.   

Електронната книжарница на телекома стартира преди по-малко от два месеца и е базирана на специална платформа за закупуване на електронни книги, чийто заглавия са с над 40% по-ниски цени от тези на хартиените копия. Партньорството на VIVABooks с най-голямото издателство в България – Ciela, осигурява присъствието на актуални и силни заглавия както от художествената, така и от бизнес и професионалната литература, и постоянното им осъвременяване.  

За улеснение на клиентите покупката на книги се добавя директно към месечната сметка за съответната VIVACOM услуга, която те ползват, а изданията могат да бъдат свалени и отваряни на до пет различни устройства. За първи път у нас услугата VIVABooks предоставя и възможност за наемане на електронни книги.                                                      

                                                                                                       * * *

На практика електронните книги се различават от хартиените само по платформата за четене. Вместо да четат от страниците на книжно тяло, потребителите използват своя компютър или мобилно устройство (четец, таблет или смартфон). Така читателят пести време и средства, защото получава закупената си книга веднага и на по-ниска цена.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *