Продължете към съдържанието

Обичаш ли фантастика? Ела да си говорим за „Генезис“ в събота!

Пролетта идва, животът бавно се раздвижва и с него е време да раздвижим и своите мозъци. По случай Мартенския ден на фантастиката и фентъзито, организиран от електронна книжарница Ciela.com, на 24 март, събота, от 13.00ч. в литературния клуб "Книга за теб" ще си говорим за книгата на новозеландския писател Бърнард Бекет – „Генезис“.

Ако вече си я чел, ела и сподели своите мисли за нея с нас в City Center Sofia. Ако не си – време е да си я набавиш. Книгата е толкова увлекателна, че когато затворихме последната страница, се учудихме истински – защото бяха минали само два часа, откакто я бяхме започнали.

Ето и още една причина, заради която имаме нужда от теб – някои от събитията в книгата се развиват в съвсем близкото бъдеще, което обаче… не е толкова розово, колкото си го представяме.

След края на дискусията, ще можеш да срещнеш с Паладиум Геймс, които ще представят игри с карти и Фантасмагория, които ще представят игри по „Игра на тронове“.

Накрая ще се състои и конкурса за костюм на герой от фентъзи или фантастична вселена с много награди. Всеки, дошъл с костюм на събитието, независимо дали на фентъзи или фантастичен герой, има право на 10% отстъпка по време на събитието в книжарница Сиела в Сити Център София за всички книги. Отстъпката важи само за хора дошли с цели костюми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *