Продължете към съдържанието

Изгубени в литературна София – една градска игра от Аз чета и Сиела

Тази неделя, в денят, в който третата седмица от фестивала София диша ще бъде посветена на театъра и литературата, най-големият български сайт за книги “Аз чета” и едно от най-добрите издателства в страната – Сиела, ти дават възможност да станеш част от първата по рода си литературна градска игра на София.

– Колко добре познаваш София?

– А колко добре познаваш литературната история на града?

– Къде са книгите?

– Какви са историите?

Само в неделя ще имате възможност да покажете, че познавате добре едновременно София и книжния свят на нашата столица.
Ние пък ще се погрижим да направим местата, историите и книгите още по-интересни, много забавни и истинско предизвикателство. Защото “Изгубени в литературна София” е една игра, от която няма да останете разочаровани, дори и да не сте победители.

Броят на местата за участници е ограничен, като предварително всеки желаещ да се включи трябва да изпрати трите си имена и възраст на имейл адрес lost@azcheta.com Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Първите 20 души, които се регистрират по тези правила, имат право на участие. При случай на невъзможност да се включи някой от класираните за участие, на негово място идва следващият поред изпратил желание за регистрация.

Правилата на играта са следните:
Стартираме в 16.00 от импровизираната Детска работилница за книгоразделители на ул. Ангел Кънчев. Времетраенето на играта е 2 часа и половина или точно 150 минути.

В деня на играта участниците ще бъдат разпределени на 5 отбора по 4 души на случаен принцип. След това на всеки отбор ще бъдат раздадени маршрути с определени точки от града, където всеки отбор ще има различна задача, за изпълнението на която получава точки. Най-бързият отбор получава допълнителен брой точки за бързина. Накрая броим точките и раздаваме награди – призовете за трите най-добри отбора са от Сиела, а поощрителните награди от "Книга за теб".

Очакваме ви и побързайте – 20 места съвсем не са много, така че може и да свършат! 🙂

http://azcheta.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1921%3Alost&catid=107%3A–2011&Itemid=149

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *