Продължете към съдържанието

Издателство Сиела на Аполония 2011

Тази година на фестивал Аполония  много автори на издателство Сиела ще представят своите книги. Програмата се открива на 27 август и завършва на 5 септември в Созопол.  

Един ден след откриването на фестивала в Художествената галерия от 18.00 часа издателство Сиела ще представи Даниел Вълчев и неговите 8 ½ разкази, а от 20.00 часа със специалното участие на Любен Дилов-романа Аномалия и Людмила Филипова.  

На 29 август отново от 18.00 часа литература с градска тематика- авторът Васил Георгиев и неговите книги Уличник и Деград. От 20.00 часа Момчил Николов ще ви разкаже как работят Машините за любов.  

Филмовата програма на фестивала тази година може да се похвали и с голям брой български филми между които са Лора от сутрин до вечер по едноименната книга на Димитър Коцев – Шошо, издадена от Сиела и премиера на сериала Английският съсед по книгата на Михаил Вешим. Всички филмови прожекции са вече и с нов домакин – Военноморския клуб в новата част на Созопол.  

На 31 август от 18.00 часа Калин Терзийски ще ви разясни дали Лудостта е заразна, а от 20.00 часа читателите могат да се запознаят с издателя на Либерален преглед Златко Енев и неговия последен роман Реквием за никого.  

На 5 септември от 17.00 часа фестивала в Созопол ще закрие Георги Лозанов с книгата Мое дясно. Политическите текстове от сборника отговарят на въпроса как, въпреки всички разочарования на прехода, можеш да останеш десен. И къде е дясното в един социален свят с разрушена ляво-дясна координатна система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *