Продължете към съдържанието

Конкурс “Прочетох българска книга”

Издателство Сиела и авторите на “Ярост” – Христина Панджаридис и Димитър Стоянов обявяват награден конкурс с една печалба от 300 лв.

Отговорете на въпроса : Кой е героят, свързан със синьото хапче и баварската бира? и участвайте в конкурса.
Талон за участие ще намерите в книгата.

Крайният срок за участие и изпращане на отговора на въпроса е 10 август 2011 година, на адрес: София 1510, бул. Владимир Вазов N 9 , редакция /издателство Сиела/                             

Теглене на жребия на правилните отговори от нотариус ще се проведе публично на 12/08/11 в 19 часа – книжарница Хеликон – София

Сумата за наградата е депозирана при нотариуса Румен Димитрови може да бъде проверена от всеки участник.

за романа: Ярост
Христина Панджаридис

Ярост е натрупаният гняв към съвременната международна система и последният спасителен клапан срещу насилието. В Гърция, в Испания и в някои други страни вече се започва… Срещу насочените финансови дула ни остава само тази утопия.

…Докато държавите се опитват да се спасят, налагайки тежки мерки за заздравяване на икономиката, Системата, изградена от стотина хиляди наддържавни богаташи, води нов тип необявена война. Не срещу определена държава или етническа група, а срещу човечеството!

Шестима интелектуалци с различни професии са настъпени до кръв от Системата. Вместо да се предадат, замислят и изпълняват заговор, целящ ответен удар в тази мръсна война. “Да четеш молитва от Библията на вълците, обградили те в гората, е загубено време!” “Сибирската чума” принуждава въпросната клика да се саморазкрие публично и разплита гнилите банкови кошници на несметните богатства.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *