Продължете към съдържанието

Издателство Сиела на „Алея на книгата“ Варна

 

Представянията с авторите, част от "Алея на книгата" Варна ще се проведат на сцена "Раковина" (Морската градина). 
Авторите от издателство Сиела, които ще участват са : Захари КарабашлиевКалин Терзийски, Галин Никифоров, Елена Алексиева, Даниел Вълчев, Михаил Вешим.

20 юли /сряда/ от 18:00 часа – Галин Никифоров

Къщата на клоуните – История за една необикновена любов, разказана като изповед
от един странен самотник в последните дни от живота му. В центъра на сюжета е една мистериозна къща, която той открива още като дете и в която по необясним начин загадъчни хора намират покой и избавление, а може би и портал към Вечността.

21 юли /четвъртък/ от 18:00 часа – Калин Терзийски

Лудост – След романа "Алкохол", в който се разказва за дъното на живота, а след това – и за възхода и Спасението, в "Лудост" Калин Терзийски се впуска в тъмните и загадъчни води на падането надолу и бягството навън. Четирите години в психиатрична болница – като лекар, но и като влюбен, като борец срещу безсмислието и търсач на смисъла – това е темата на разказа, който изпълва искрените и вълнуващи страници на романа "Лудост".

22 юли /петък/ от 18:00 часа – Михаил Вешим

Повелителят на осите – За Михаил Вешим колегите му от “Стършел”казват, че е най-звучно смеещият се   редактор в историята на вестника.  Когато Вешим се засмее в редакцията, счетоводителката, която живее през три пресечки, го чува и тръгва на работа. Иначе е автор на романите „Английският съсед“ и „Нашингтон“.
И на още много книги, пиеси, разкази и фейлетони… Общото между всички тях е усмивката…

22 юли /петък/ от 19:00 часа – Даниел Вълчев

8 1/2   РАЗКАЗИ – 8 страхотни истории, побрани на 87 страници

23 юли /събота/ от 18:00 часа – Елена Алексиева

Синдикатът на домашните любимци – В новата си книга Елена Алексиева примамва читателя в един опасен свят, в който  зловещото и забавното вървят ръка за ръка. Посоката е неизвестна, а познатото сякаш на всяка крачка залага капани.

В рамките на тази седмица на 21 юли / четвъртък/ от 19.00 до 20.00 часа в магазин Пъблик (Варна) ще има и среща-разговор със Захари Карабашлиев.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *