Продължете към съдържанието

Среща с авторите Иво Сиромахов и Калин Терзийски на 08 януари в магазин Public

 

Авторите на едни от най-новите български книги "Алкохол" и "БГ дневници и нощници – Създателите" – Иво Сиромахов и Калин Терзиийски ще се срещнат с (по)читатели на 08 януари /събота/ в Магазин Public, THE MALL (бул. Цариградско Шосе 115) от 13 часа.

За романа „Алкохол”: След стихосбирки и сборници с разкази дойде време и за дебютен роман. Той е и автобиографичен мемоар, и почти научно изследване на алкохолизма, но и сюрреалистично пътуване през нашата объркана епоха. В него има погнуса и очарование, лудост и болка, смърт и възкръсване, любов и омраза. И други важни неща, за които сме склонни да замълчим. Или да ги преглътнем. Понякога и с много алкохол./

За книгата „BG дневници и нощници – Създателите” Иво Сиромахов хвърля ново предизвикателство към историческите хроники. В тази книга са събрани „дневниците” на легендарни и реални личности, свързани с българската история. Готвач ли е бил хан Крум? Имало ли е конфликт между Кирил и Методий? Кои са били любовниците на цар Фердинанд? Защо Георги Димитров е подпалил Райхстага?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *