Продължете към съдържанието

Ал Бано пристига в София за премиера на филм и книга

 

Италианската звезда Ал бано Каризи ще бъде за един ден в София за 24 часа, за да присъства на две български премиери, посветени на живота и творчеството му.

 

На 11 декември от 19 часа в Дом на киното ще се състоят едновременно премиерите на филма „Пътят към щастието” на журналиста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Калоян Божилов и на нашумялата си автобиография "Това е моят живот", която от 07 декември ще бъде на книжния пазар.

 

Ал Бано ще разписва книги на почитателите си както в деня на премиерите, така и на 12 декември от 12 часа,  на щанда на СИЕЛА в последния ден на панаира на книгата в НДК. Малко след това изпълнителят на „Феличита” и „Шаразан” ще отпътува за Атина.

ShortCut production и Яна Янчева канят Ал Бано, да се срещне със своите почитатели в София и да уговорят концерт догодина в България.

Ал бано е най-продаваният италиански изпълнител от 80-те години до момента заедно с Ерос Рамацоти. След изчезването на голямата му дъщеря и драматичната раздяла със съпругата му Ромина, той отново се върна на музикалната сцена и обикаля света с новата си концертна програма. Освен с музика през последните години Ал Бано се занимава с туризъм и производство на вино.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *