Продължете към съдържанието

Сиела представи втората книга на изпълнителката Светла Иванова

 

Издателство Сиела представи най-новата българска книга на певицата и писател Светла Иванова "Светът в (между) краката и".
Премиерата на романа (втори за авторката) беше на 12 ноември (петък) в книжарница Пингвините (подлеза на Ректората) от 18:30 часа.  

За книгата:

Дали е Светла или Вихра няма значение, защото ви предстои да се потопите в един вихър от светло отчаяние, ярост, страст, секс и алкохол. До границата на поносимостта. Същата граница, която ежеминутно някое българско момиче прекрачва, тласкано от отчаяние, или подмамено от фалшивата светлина на славата, парите и светския живот. Втората книга на Светла Иванова е неокончателна равносметка с героинята й – Вихра. Преглед на спечеленото и отнетото, и – не на последно място – вдъхновено и горчиво прозрение, че в превод на български blow job  си е тежка работа, а – понякога – и кариера. Иначе щеше да се казва blow holiday…

Тази книга е всичко друго, но не и ваканция! А този път има още една изненада – сериозното развитие в неподражаемият стил на Светла Иванова –  лишен от претенции и маниерничене – потапящ ви в една история, такава, каквато бихте я чули в задимен бар от някой, комуто току-що се е случила.

 

Любен Дилов – син

 

 

Светла Иванова ви провокира, смъква ви в мазето на обществото, срутва одъртели ценностни системи. Нейната героиня е до стъписване откровена. Ще потреперите, ще изпсувате. На героинята не й пука какво си мислете за нея. За нейната безцеремонна кариера-вагина. Младо поколение – присъда за фалша?. Или нови ценности? Откровена плесница?

Трябва да изтърпите провокативната й изповед. Сигурно е, че ще я запомните. Както се помни красиво събличане.       

 

Димитър Шумналиев 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *