Продължете към съдържанието

И още много нови премиери от Сиела през ноември …

На 03 ноември – Литературен клуб "Spirt and Spirit", Любен Дилов-син и Сиела представят  – Технология на екстаза. Поезия в аванс. от Мартин Карбовски, в Пловдив, клуб "Петното на Роршах" -започва от 19 часа.

На 05 ноември
 – домакини отново са: Литературен клуб "Spirt and Spirit", Любен Дилов-син и Сиела, ще бъде представен романа Майка на Тома Марков. Всичко това в клуб Библиотека, начало – 19 часа.

09 ноември – в Гьоте Институт, от 18:30 часа ще бъде представена книгата Софийската берлинска стена(поезия) от автора Палми Ранчев.

Също на 09 ноември от 18:30 часа, в Национална художествена галерия (ул. Ген Гурко 1) ще бъде представена Биография на Тодор Живков, автор Христо Христов.

На 10 ноември – Литературен клуб "Spirt and Spirit" и издателство Сиела представят Людмила Филипова. Заповядайте за среща с автора и автограф в Пловдив, в клуб "Петното на Роршах"от 19.00 ч.

Книгата Аз, Легионерът от Георги Лозев ще бъде представена на 11 ноември в книжарница Хеликон (бул "Цар Освободител" 4 ,фоайето на Гранд хотел България) от 18:30 час.

На 12 ноември ще бъде представянето на книгата Списъци от автора Стефан Иванов. Събитието ще бъде в клуб Библиотека, начало от 19.00 часа.

На 13 ноември (петък) издателство Сиела, сдружение на Българските писатели и Народен театър "Иван Вазов" ви канят на "Вечер за Георги Марков" – по случай 80-годишнината от рождението му, в програмата юбилейно слово ще държи – проф. Михаил Неделчев (НБУ). Събитието ще се проведе в Камерна зала на НТ "Иван Вазов" от 18 часа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *