Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Автори


Сабаа Тахир Сабаа Тахир Сава Савов Сава Савов Савина Михайлова-Големинова Савина Михайлова-Големинова
Д-р Савина Михайлова-Големинова е член на САК и на Международната данъчна асоциация (IFA), Ротердам, Нидерландия. Била е съветник в кабинета на служебния заместник министър-председател по управление на средствата от ЕС (август–ноември 2014 г.) и ръководител на работна група по изработването на проекта за ЗУСЕСИФ.

Работила е като съветник в кабинета на председателя на 40-то Народно събрание и като кореспондент на НС по Междупарламентарния обмен на информация в ЕС (IPEX).

Преподавател по финансово и данъчно право в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“ (от 1993 г.); води лекционен курс по финансово право към съвместната магистърска програма „Финансов мениджмънт“ на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Университета „Монтескьо – Бордо IV“; води лекционен курс по финансово управление и контрол на средствата от ЕС към Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ (от 2015 г.); води лекционен курс по публични финанси и финансово управление и контрол на средствата от ЕС за студенти по програма „Еразъм“ в ЮФ на СУ (от 2017 г.); води лекционен курс по конкуренция и антитърстово законодателство в магистърска програма „Икономика и право“ на Стопанския факултет на СУ (от 2017 г.); преподавател в НИП по финансово управление и контрол на средствата от ЕС (от 2015 г.).

Била е съветник на заместник министър-председателя по координация на европейските политики и институционалните въпроси и министър на образованието и науката (април–август 2016 г.) с ресор ОП „Наука и образование за интелигентен растеж 2014–2020 г.“.
Савко Калата Савко Калата Саймън Дженкинс Саймън Дженкинс Саймън Дънстън Саймън Дънстън Салвадор Пино Салвадор Пино Саманта Шанън Саманта Шанън Сами Михаел Сами Михаел е известен израелски писател, носител на редица литературни награди, сред които „Емет“, най-голямата награда за литература в Израел. Почетен доктор… Санджив Чопра Санджив Чопра Сара Дж. Маас Сара Дж. Маас Сашо Диков Сашо Диков Светла Бойчева Светла Бойчева Светла Иванова Светла Иванова Романът „Забранено!” е дебютът на Светла Иванова в прозата. Писането не е нещо ново за нея, но  досега тя се… Светла Христова Светла Христова Доктор Светла Христова е доцент в Нов български университет, където преподава кинодраматургия от 1998 година. Дисертационният й труд е „Сценарийният сюжет”…

Събития

пвсчпсн
  12345
6789101112
13141516171819
202122232425
26
2728293031  

» Най-продавани