Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Автори


Васил Георгиев Васил Георгиев
Васил Мръчков Васил Мръчков Васил Панайотов Васил Панайотов Васил Пандов Васил Пандов

Васил Пандов е доктор по право, главен асистент по международно частно право в Юридически факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, адвокат към Софийската адвокатска колегия.

Васил Петров Васил Петров

Васил Петров е доктор по административно право, съдия в Софийския районен съд, редактор в Професионален правен сайт: „Предизвикай правото!“ (http://challengingthelaw.com/).

Васил Проданов Васил Проданов Васил Тодоров Васил Тодоров

Васил Тодоров е завършил Икономическия техникум в гр. Велико Търново през 1997 г. През 2005 г. завършва специалност „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, а през 2014 г. придобива образователна и научна степен „доктор по право“ от същия университет.

От 2005 г. работи в Българска търговско-промишлена палата (БТПП), като към настоящия момент (2015 г.) е главен секретар на Палатата и член на Управителния и Изпълнителния съвет на БТПП.

Авторът участва и в управлението на търговски дружества в качеството на председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор.

 

 

Василена Доткова Василена Доткова Велин Станев Велин Станев Велин Станев е доктор по Журналистика (Масова комуникация) и доцент (по Бизнес комуникация и връзки с обществеността) в Пловдивски университет… Велина Тодорова Велина Тодорова Велина Тодорова е доктор, доцент по гражданско и семейно право в ЮФ на ПУ „Паисий Хилендарски“ и в ИДП при БАН. Член е на Комитета по правата на детето към ООН.
Велко Милоев Велко Милоев Аз съм евроориентиран балканец. Българин. Не мога обаче да кажа, че обичам всичко българско и родно. Като на повечето българи,… Венелин Mитев Венелин Mитев завършва българска и френска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Години наред е кореспондент на БТА в Москва и… Венелин Ерменков Венелин Ерменков Венелин Митев Венелин Митев Венелин Цачевски Венелин Цачевски

Събития

пвсчпсн
   1234
567891011
12131415161718
192021
22
232425
262728293031 

» Най-продавани