Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Добромир Славчев

Добромир Славчев


Добромир Славчев е роден на 13.10.1973 г. Занимава се със собствен бизнес в сферата на недвижимата собственост и финансите, живее във Варна. Има разностранни интереси, като най-екстремният сред тях е – парашутизмът. Той е професионален инструктор по парашутизъм.

За известно време е в съставът на литературна школа „Прибой“, оглавявана от покойнта вече поетеса Венeта Мандева. Именно с нейното име са свързвани и първите му публични изяви в областа на поезията. Творбите му са включени в издаденият втори съавторски сборник на творческата школа – „Шепа морски вятър“. Негово стихотворение печели и първата награда в межународен поетичен конкурс, посветен на мира в Токио, Япония.

Преди въвеждането на по-специалните мерки в международният въздухоплавателен транспорт той организира, може би и единствените до сега авио-аукциони. Където по трасетата на различни летателни дестинации на борда на самолетите са представяни произведения на изкуството от наши художници.  Продуцент е на първите аукциони  в телевизонния ни ефир.

Основател е на Алфа Арт Галерия – Център за популяризиране на Българското изкуство и автор на множество инициативи, дали възможност за творческа изява на различни творци.

Той е сред онези рядко срещани у нас дарители и смоществователи на изкуството, които помагат на различни обществени организации, училища, детски заведения, читалища, театри, художници, артисти, писатели, певци, музиканти, деца и млади таланти.

Организатор е на множество запомнящи се културни събития у нас и в чужбина. Проектите му се отличават с типичната за него креативност, където ролята на приемственността при поколенията е задължителна и основополагаща.

Добромир Славчев е автор на още няколко книги предстоящи за издаване, а именно: сборника с любовна лирика "(О)да на любовта",  стихосбирките "Луд по рождение" и "Хайка за илюзии", сборниците с разкази "Дупка в морето" и "Лампа за пеперуди",  а така също и на романите "Пречупване на светлината" и "Кървава клетва".


Книги на Добромир Славчев


Събития

пвсчпсн
  12345
6
789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани