Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Истински пожар на премиерата на „Огънят в мен“ на Даниела Богоева-Гюргакова

21 Май 2019 | 14:22

Понякога седмицата може да започне и така – под звуците на френски шансони, малко дъжд и много магия.

Минути след 18:30 ч. на 20 май 2019 г. столичният клуб DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски“ 10) бе коренно преобразен. Почти 100 души се озоваха в магазин  „Пет сезона“ – антиквариат и езотерика, намиращ се на тиха уличка във вълшебния Париж.

На входа на заведението млада русокоса гадателка вещаеше бъдещето, а отговорният редактор на книгата Христо Блажев и пиарът Темз Арабаджиева решиха да предизвикат късмета си, като се довериха на уменията на магьосницата от „Корпус по бързо гърмене“ Златина Димитрова.

Пред очите на публиката магията придоби видими измерения благодарение на няколкото химични експеримента, които тримата направиха, а Златина обясни, че често това, което не разбираме, ни се струва страшно и неразбираемо.

Малко след това талантливият журналист и писател Бела Чолаковапредстави впечатляващия дебютен роман „Огънят  в мен“, акцентирайки, че и той, като много други неща, които ни заобикалят, може да бъде прочетен по хиляди различни начини.

За магията, за писането на жанрова литература и за работата по първи роман – на въпросите на Бела Даниела Богоева-Гюргакова отговаряше честно и откровено, сякаш изричайки истинско предсказание – за една история, която не познава само доброто и злото и която напомня, че когато знанията попаднат в неподходящи ръце, могат да причинят много неприятности.

В „Огънят в мен” завладяващия дебютен роман на Даниела Богоева-Гюргакова, почти всичко е автентично – от парижките улици и барове, през заклинанията и историите за вавилонски, шумерски и древноегипетски богове, та до ритуалите и съставките на магическите благовония. А измислицата… е, колко пък може да е измислена любовта между двама влюбени, които са готови да се изправят не само срещу целия свят, но и срещу онова, което се простира отвъд него?...

 


Събития

пвсчпсн
  12345
678910
11
12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани