Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Премиера на „Ние сме животните от Делян Момчилов и Стен Дамянов

10 Май 2019 | 12:17

Младият екип, който дебютира с уникалното издание „Българите! Забравените постижения”Делян Момчилов и илюстраторът Стен Дамянов – се завръща с ново вдъхновяващо издание, което припомня, че „Ние сме животните“.

Пред над 150 души, които уважиха премиерата на цветното илюстровано издание на 9 май от 19:00 ч, двамата превърнаха сцената на „Терминал 1” в арена, на която изправиха човека и животните едни срещу други и повдигнаха темата за експлоатацията над животните, изчезващите безвъзвратно видове и безразличието на повечето хора по тема, която засяга всички ни.

ТалантливитеNIYA & live band се превърнаха в гласа на осемте смели герои на книгата и понесоха публиката из лондонските улици, през Алпите, бруклинските гаражи и джунглите на Камбоджа под звуците на „This world”, „7 Nation Army”, The Dogs days are over” и други.

Малко след като отговорният редактор на книгата Христо Блажев и пиарът на издателство „Сиела” Темз Арабаджиева представиха изданието (и своите котки), на сцената се качи Явор Гечев от фоданция „Четири лапи”, който искрено благодари на Делян Момчилов и Стен Дамянов за подкрепата на каузата и подчерта, че малко са хората, които биха се съгласили 1 лв. от всяко копие да бъде предназначен за операции на бездомни животни. Tака книгата ще се опита поне малко да допринесе за по-лек живот и за тях.

Може би единствените животни вън от кучета и котки, които внуците ни ще видят, ще бъдат в учебниците или в интернет… Само за последните 100 години човечеството е отговорно за изчезването на 60 процента от дивите животни по света...”, подчерта Делян Момчилов.

В „Ние сме животните“ ще откриете историите на осем смели животни, вдъхновили някои от познатите ни анимации и доказали, че  хората не сме единствените същества, които могат да изпитват емоции, да са смели и да носят добро. Прочетете ги.


 

 


Събития

пвсчпсн
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627
28
29 

» Най-продавани