Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Над 150 души на премиерата на „Блъф” от Георги Стоянов

28 Март 2019 | 10:58

 

Локацията със сигурност не беше избрана случайно и всеки, запътил се във вечерта на 27 март към столичния клуб DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски” 10), можеше да „заподозре, че скоро колата му ще попадне в обсега на контроли­рано наблюдение.”

В импровизираното казино, в което сред чиповете за игра, картите и гилзите по масата можеше да бъде открито и едно ново заглавие, малко след 19:00 ч. смугъл младеж с тъмни очила и двама охранители поканиха посетителите в света на дебютния роман на Георги Стоянов„Блъф” (Издателство „Сиела”).

Талантливият актьор Юлиян Петров („Скъпи наследници”, „Камъни в джобовете”) се превъплъти в ролята на Юри – млад мъж, който посмява да се намеси в сенчестия свят на украинската мафия.

И докато такива срещи бяха рутина, този път от двата входа на заведението нахлуха „въоръжени” мъже. Сред звуци на куршуми и писъци, след своите охранители се появи дегизиран и… отговорният редактор на книгата – Христо Блажев, за да разкрие, че всичко до момента е един…  „Блъф”.

Пред събралите се в и пред заведението посетители той и пиарът на издателството Темз Арабаджиева поканиха на сцената самия автор, без да скрият намерението си да го подложат на безмилостен разпит.

За вдъхновението, разграничението между автор и герои, любовта в романа, както и за работата с редактора – тримата се опитаха да разкрият правилата на играта на руска рулетка с литературата.

Брутален, изпълнен с неочаквани обрати и майсторски написан, „Блъф” от Георги Стоянов ще ви увери, че „пътят към ада е постлан с добри намерения.” Важното е да заложиш на правилната карта. И да си готов да загубиш всичко.


 


Събития

пвсчпсн
   1234
567891011
12131415161718
1920212223
24
25
262728293031 

» Най-продавани