Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Семинар „ДА на щастието”

13 Февруари 2019 | 12:25

На 12 февруари 2019 г. малко след 18:30 ч. кафе Kare-Arte се оказа тясно за всички желаещи да се включват в семинара „Да на възможното щастие”, който популярният психолог Магдалена Ангелова организира малко преди 14 февруари – Деня на влюбените.

Над 70 души се осмелиха да застанат лице в лице със своята собствена Сянка и да прегърнат любовта към себе си и към другите.

Кои са кои са най-добрите техники за поддържане на една връзка стабилна и спокойна и кои са  техники за подхранване на радостта и обичта в своя/та партньор/ка. На тези и още много други въпроси Магдалена отговори с присъщото ѝ чувство за хумор и насочи разговора към отношението към себе си като основен източник на проблеми при изграждането на партньорски взаимоотношения.

Възможно ли е щастието? За участниците в семинара през вечерта на 12 февруари 2019 г. отговорът беше „Да”!

Семинарът „Да на щастието” е базиран на първата книга на популярния психолог – „Възможно щастие”, която съчетава знание, техники, упражнения, преживявания и медитации, благодарение на които да изградим успешна и силна връзка с партньора.

„Възможно щастие”  е базирана на теорията за архетипите и Сянката на К. Г. Юнг, на познанието и техниките по НЛП на Р. Бандлър, на знанието за семейните констелации от школата на Идрис Лаор за връзката и влиянието на рода върху нас и на идеята за петте езика на любовта, описани от Г. Чапмън, а богатият опит на Магдалена Ангелова в   индивидуалната и групова терапия с деца и възрастни, както и с провеждането на семинари по темата, ще убеди и най-скептичния читател в ефективността на съветите ѝ.

Знанието води до резултат само когато е осъзнато и е превърнато в действие. И не забравяйте: вие сте възможното щастие! 

Магдалена Ангелова e квалифициран клиничен психолог. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики, въвеждайки нов подход за преживелищна терапия във всекидневния живот.Събития

пвсчпсн
 123456
78910111213
1415161718
19
20
21222324252627
28293031   

» Най-продавани