Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Над 300 души на уъркшопа „Умни пари” със Стойне Василев

20 Септември 2018 | 14:19

Кои са основните принципи на личните финанси  си припомниха на 19 септември 2018 г. от 19:00 ч. над 300 души, които посетиха представянето на първия джобен финансов наръчник „Умни пари” Стойне Василев.

Финансовата грамотност е едно от малкото актуални умения за оцеляване, запазени от античността до наши дни. А независимият финансов консултант доказа на  присъстващите в своеобразен уъркшоп, че управлението на средствата може да бъде и забавно.

Георги Ненов – създателят на подкаста „Свръхчовекът” – откри вечерта с признание, че създателят на сайта SmartMoney.bg е един от хората, които са го вдъхновили. След това вечерта премина в решаване на различни задачи. Как да си поставяме конкретни и ясни цели, как да спестяваме по-лесно и кои са основните активи, в които може да се инвестира дори и с малко суми – Стойне Василев се опита да отговори на всички тези въпроси, а победителите в игрите получиха символичен подарък – първоначална инвестиция за бъдещите си начинания.

„Умни пари“ не е от типа четива „Как да станем милионе­ри, докато спим“. Тя не дава готови решения, а по-скоро кани читателя на един приятелски разговор, който ще се превърне в практически наръчник в инвестирането в България.

Тя няма да ви научи как да забогатеете, без да правите нищо, но ще ви даде практични съвети за управление на личните ви финанси, ще ви помогне да развиете правилни навици и да повишите финансовата си грамотност. Защото се оказва, че много често едни от най-важните уроци не са свързани само с парите, а са основни умения.

Стъпка по стъпка, финансовият успех и мечтите за по-добър живот се оказват възможни!

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайта за лични финанси SmartMoney.bg, както и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Освен автор на книгата „Умни пари“, Стойне е създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, която има вече 6 поредни издания. Неговата мисия е да помогне на 1 милион българи да повишат финансовата си грамотност и да живеят по-добре.

 


Събития

пвсчпсн
  12345
6789101112
13141516171819
20
212223242526
2728293031  

» Най-продавани