Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

300 души уважиха премиерата на „Кариера или не?“от Николай Василев

23 Май 2018 | 11:51

„Кариера или не? е третата книга на бившия вицепремиер, политик и предприемач Николай Василев. След първите му две книги – „Енергия“ (2009) и „Меню за реформатори“ (2014) – тя систематизира знанията, възгледите и опита му в областта на кариерното развитие.

                     Ние всички сме длъжни на младите хора на България, длъжни сме като университетски преподаватели, като работодатели.“ – с тези думи посрещна Николай Василев гостите си, уважили премиерата на книгата, провела се на 22 май 2018 г. в хотел „Интерконтинентал“.

В началото на събитието Виктория Василева, по-голямата дъщеря на автора, припомни приказката за мъдреца, изпратил тримата си синове надалеч, за да донесат чудни цветя и плодове. И най-ценния плод донесъл най-малкият. Това било знаниетоплодовете, които набрал в сърцето си.

След нея, заместникът на Николай Василев като министър – г-жа Мария Дивизиева, подчерта, че има различни пътища към успеха, а главният редактор на издателство „Сиела“ – писателят Захари Карабашлиев, както и изпълнителният директор на „Сиела Норма“ – г-н Веселин Тодоров – изразиха радост от възможността си да работят с автор като Николай Василев, чийто оптимизъм и вяра в развитието на младите хора са заразителни.

Развълнуваният автор сподели пред препълнената зала, че винаги е обичал да работи с млади хора и да им дава съвети за бъдещето им кариерно развитие.

Специални гости на събитието бяха цар Симеон II, сестра му Мария-Луиза, писателят Людмила Филипова, бившият служебен премиер проф. Огнян Герджиков и депутати и министри от кабинета, управлявал България от 2001 до 2005 г.

В „Кариера или не?“ ще откриете още мнението на успешни професионалисти, които са минали през целия този цикъл в последните 20 години и се опитват да намерят отговор на въпроса защо младите ни хора често са напълно неподготвени за пазара на труда, а бизнесът споделя, че е недоволен от кадрите, които излизат от университетите – български и чужди.

 

 

 

 

 

 


Събития

пвсчпсн
    123
45678910
11121314151617
18192021
22
2324
25262728   

» Най-продавани