Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Елате да се запознаем с Тими Провала в Зоопарк София

02 Април 2014 | 14:07

ЛОВ НА СКРИТИ ЯЙЦА В ЗООПАРК СОФИЯ

 
София, 2 април. Традицията повелява на Лазаровден девойки да обикалят от къща в къща и да събират яйца. Но издателство Ciela и фондация Credo Bonumпроменят традициите и канят всички деца да се включат в първия голям предвеликденски лов на скрити яйца в Зоопарк София на 12 април, събота, от 11 часа. Бъди истински млад детектив! Участвай в най-щурия лов на яйца с Тими Провала и Мечо Тотала, герои от новата книга за деца „Тими Провала”.

Необходимо оборудване е отличителен детективски шал, добро настроение и търсачески умения. Възрастови ограничения за участие в лова няма. И правилата са лесни – всеки трябва да намери едно от скритите на „местопрестъплението” яйца, срещу което ще получи награда книга или лакомство. Ела и помогни на Тими и детективска агенция "Тотал Провал" ООД да открият изчезналите яйца в Зоопарк София!

11-годишното момче с червен шал и шапка с надпис „бисквити“ Тими Провала и 680-килограмовият полярен мечок Мечо Тотала са собственици на най-реномираната детективска агенция на света „Тотал Провал“ ООД. Те ще ви посрещнат на местопрестъплението „Площадката на слона” в зоологическата градина и ще ви почерпят с безплатно сирене. Ако ли пък нямате време да отскочите лично, нито да се свържете с тях по тимифона (често дава заето, нали разбирате), то задължително прочетете наръчника на Тими за разрешаване на случаи.

Ще се научите да мислите като детектив, как да намирате изгубени вещи – от бонбони, чорапи и обувки до колело например, как да се справяте с враговете си, с конкурентите и с досадниците, как да „атакувате“ трудните уроци и най-вече как да се забавлявате!

Мечо Тотала отбелязва, че в зоопарка не се разрешава влизането с домашни любимци, велосипеди, тротинетки, ролери, топки, балони, самолети и танкове. А Тими ви напомня да си приготвите 2 лева за вход, ако сте до 18 години, и 4 лева, ако сте пълнолетни. Ако все още нямате навършени 4 ще може да влезете безплатно. Ако сте дебел и сочен тюлен по-добре е да не идвате, защото Мечо Тотала често сънува как много разсеяните тюлени се превръщат във вечеря.

На 13 април неделя, от 11 до 13 часа, в книжарница Сиела, ет. 2 ,Парадайс Център: Работилница за деца APLI и Тими Провала-  рисувателни занимания, увлекателни игри с хартия.

Ловът на скрити яйца ще бъде част от  "Походът на книгите", който стартира днес на Международния ден на детската книга - 2 април 2014 г., и ще продължи с активности в цялата страна до 23 април, когато се отбелязва Международния ден на книгата и авторското право.


Събития

пвсчпсн
  12345
6789101112
13
14
1516171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани