Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

Твоето его е врагът

Твоето его е врагът

Автор: Райън Холидей

ДИЗАЙН НА КОРИЦА: Фиделия Косева

Преводач: Жана Кличмурадова

Превод от:английски

Дата на издаване:Октомври 2019

ISBN:978-954-28-3014-6

Страници:0

Корична цена:15 лв.


„Вдъхновяваща, макар и практична… Учи ни да управляваме и опитомяваме звяра в нас, така че да се фокусираме върху наистина значимото – да даваме най-доброто от себе си“

Робърт Грийн, автор на „Майсторството“

  

Какво е общото между Джон Д. Рокфелер, Кърк Хамет, Стив Джобс, Елинор Рузвелт и Малкълм Екс? Всички те в един или друг момент от живота си са успели да надмогнат най-големия си враг – своето собствено его. И именно тогава са постигнали най-големите си успехи. В „Твоето его е врагът“ Райън Холидей дава пример с тях, както и с мнозина, които не са успели в тази битка. 

Авторът черпи от мъдростта на древни мислители, от историята на войната, спорта, бизнеса, литературата и шоубизнеса, за да докаже, че няма по-голяма пречка пред успеха от човешкото его.

Тази книга съдържа неудобни истини. Тайната на успеха не е това, което хиляди съвременни гурута и звезди проповядват. Не – вселената не се върти около нас, и колкото и специални, талантливи и умни да сме, колкото и да вярваме и да желаем успеха, той може да ни подмине, или пък да ни споходи за кратко и след това да ни срине напълно, ако не сме нащрек. Тайната на успеха и постигането на хармония в живота се крие в способността ни да се справяме със своя най-коварен враг, собственото ни его.

 

Райън Холидей е написал редица книги, свързани с философията на стоицизма и със съвременната медийна среда. Той е медиен стратег, журналист и критик. Като специалист по маркетинг Холидей е работил с компании като Google и American Apparel.

 


Събития

пвсчпсн
  12345
678
9
101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

» Най-продавани