Справочен и правен софтуер Издателство Е-Книжарница Проекти и обучения

Книги

Поредици

Автори

E-Книги

На другия бряг

На другия бряг

Автор: Ася Сократова

Дата на издаване:Април 2013

ISBN:978-954-28-1294-4

Страници:144

Корична цена:10 лв.


Това е книга, в която има всичко - драма, интриги, любов, изход.
Книга за съвременните хора на България, които дават най-доброто от себе си в работата и не им остава време да помислят за душата си. Героите в "На другия бряг" са повлечени от интригите в един офис и се борят за оцеляването си.
След лош сън е време за събуждане, винаги се намира някой, който се сеща за другия бряг. Готов да пренесе всички души, пожелали да отидат там.
Другият бряг се оказва място, където се молят за всички нас, а ние дори и не подозираме... 

И ето че пиша и привършвам, и у мен се таи надеждата, като във всеки млад мозък, че мога да променя нещо в този свят към добро. Свидетели сме на толкова злини, които ни завладяват и приковават съзнанието ни и ни подтикват към отчаяние.

Не се отчайвай! Светът е създаден за добрите, които, обаче, трябва да издържат на изпитанията, вътрешни и външни, за да заслужат друго място и друга реалност. Да мислим за себе си и живота си като за нещо преходно. Животът ни е важен, а ние ценни единствено заради това, което ще оставим.

Някои оставят църкви, усмивки, възпитани и нахранени деца, други – дръвчета, картини… лошо е, че има трети, които не оставят почти нищо.

За мен двата бряга си остават, а аз се чувствам отговорна да пренасям хората от единия до другия бряг.

И така сновах с моята лодка, сливах две реалности, беше ми тъжно да виждам понякога огромната пропаст между тях. Приех тази роля на лодкар, но не знам докога ще е. Дали ще съм като онзи лодкар от приказката, който дълго време чакал някой да го смени. Накрая дошъл един пътник, лодкарят го превел до другия бряг, пъхнал му в ръцете веслата и му казал: “От днес нататък ти ще бъдеш лодкар”. И си заминал по пътя.


Събития

пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718
19
2021
22232425262728
293031    

» Най-продавани